در راستای توسعه زیرساخت‌های انرژی پاک، نیروگاه خورشیدی ۵ مگاواتی کارخانه سیمان زاوه، عصر روز گذشته با حضور محسن زنگنه، استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان استانی و محلی به بهره‌برداری رسید.

محسن زنگنه

به گزارش خانه ملت، در راستای توسعه زیرساخت‌های انرژی پاک، نیروگاه خورشیدی ۵ مگاواتی کارخانه سیمان زاوه، عصر روز گذشته با حضور محسن زنگنه، نماینده مردم تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان استانی و محلی به بهره‌برداری رسید.

در این مراسم همچنین عملیات اجرایی احداث ۱۶ مگاوات نیروگاه خورشیدی جدید در این مجموعه آغاز شد که در مجموع ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی این واحد صنعتی را به ۲۱ مگاوات خواهد رساند.

نیروگاه خورشیدی ۵ مگاواتی کارخانه سیمان زاوه تربت با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان و در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار احداث شده است. این مجموعه مجهز به حدود ۷۵۰۰ پنل خورشیدی نصب‌شده بر روی ۱۷ استراکچر متحرک است که طی سه ماه وارد مدار برق‌رسانی شده است.

با بهره‌برداری از این پروژه، علاوه بر تأمین بخشی از انرژی موردنیاز این واحد صنعتی، گامی مهم در راستای توسعه انرژی پاک و تحقق اهداف کلان کشور در زمینه افزایش ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی برداشته شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha